Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

A MediHelp International fontosnak tartja a koronavírus további terjedésének megelőzését. Ezért cégünk dolgozói 2020. március 16-tól otthonaikból végzik munkájukat, amely zavartalanul folytatódik tovább. A biztosítási szerződésekkel kapcsolatos személyes ügyintézés helyett eddigi elérhetőségeinken emailben és telefonon továbbra is várjuk jelentkezésüket. Megértésüket ezúton is köszönjük!

E-mail cím: office@medihelp.hu  |  Telefonszám (9:00 és 17:30 között): +36 1 226 1755

A MediHelp International tavaszi meglepetése új ügyfelei részére, közvetlenül általa kötött szerződések esetén: Ingyenes COVID-19 Immunológiai diagnosztikai vizsgálat

MediHelp International’s springtime surprise for new members, who purchase our policy straight from us: Free COVID-19 Immunological diagnostic screening

Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International Kft. az általa közvetített egészségbiztosítással mentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

Magán egészségbiztosítás

Mi a magán egészségbiztosítás és HOGYAN JUTHATUNK HOZZÁ?

A MediHelp International Kft.-nél már negyedéves díjfizetéssel köthet biztosítást, amelyet akár teljes egészében a munkáltató fizethet. Amennyiben a munkáltatóján keresztül nem élvez biztosítást, egyéni MediHelp egészségbiztosítást köthet Ön és családja számára.

A MediHelp egészségbiztosítás nemcsak a váratlan esetekre nyújt lefedettséget (pl.: egy esetleges baleset vagy vészhelyzet), hanem csomagtól függően olyan megelőzést szolgáló ellátást is magában foglalhat, mint az éves orvosi vagy mammográfiai vizsgálat.

FEDEZZE FEL A MEDIHELP EGÉSZSÉGBIZTOSÍTÁSI CSOMAGOKAT, AMELYEK MAGUKBAN FOGLALHATJÁK AKÁR A VÉNYKÖTELES GYÓGYSZEREKET, A SZEMÉSZETI ÉS FOGÁSZATI ELLÁTÁST IS!

Az egészségügyi biztosítás minden fejlett európai országban alapvető szükségletté vált. Miénk a saját magunk, családtagjaink és a munkatársaink egészsége iránti felelősség.

Büszkék vagyunk arra, hogy a MediHelp International Európa-szerte fontos és elismerten vezető szerepet tölt be az egészségügyi megoldások területén, és Romániában, Magyarországon, Lengyelországban, valamint Bulgáriában rendelkezik helyi irodával. A MediHelp elkötelezetten képviseli vállalati értékeit, amelybe beletartozik a magas színvonalú ügyfélszolgálat és az ügyfelek bizalmas módon történő kiszolgálása.

A MediHelp International-nek a Generali-val együttműködésben kínált egészségbiztosítási csomagjai hozzáférést biztosítanak bármely kórház vagy klinika szolgáltatásaihoz csomagtól függően Európában és a világban bármely pontján. Válassza ki az Ön és családja számára a legmegfelelőbbet a nemzetközi lefedettséget nyújtó, alábbi öt egészségbiztosítási csomagunk közül: Blue, Azure, Cobalt, Admiral és Royal!

Magán egészségbiztosítás nemzetközi lefedettséggel – nemzetközi orvosi szabványok

Amikor az Ön vagy szeretteinek egészsége van veszélyben, a lehető megmagasabb szintű orvosi ellátásra és gyógyászati technológiára van szükség. A MediHelp International egészségbiztosítási csomagjai módozattól függően járóbeteg és fekvőbeteg ellátást biztosítanak a világ bármely pontján. Ezen egészségügyi szolgáltatók egy része szerződéses kapcsolatban áll a biztosítótársasággal, így a költségeket a biztosító közvetlenül fizeti. Ha a kiválasztott intézmény nem szerepel a szerződöttek listáján, akkor a biztosító az elszámolás után közvetlenül Önnek téríti meg a költségeket.

Magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk az orvosi ellátásunk felől

Abban a sajnálatos esetben, ha valamilyen egészségi problémával nézünk szembe, a kórházi és egyéb kezelési költségek anyagi terhet jelenthetnek, különösen, ha a kezelésre külföldön kerül sor. A MediHelp International egészségbiztosítása olyan súlyos betegségek kórházi ellátásának és kezelésének a költségeit is lefedik, mint a rákos vagy krónikus megbetegedések, vagy akár a szövet- és szervátültetés, amely normál esetben meglehetősen költséges beavatkozás.

A magán egészségbiztosítás hosszú távú befektetésnek számít

A magán egészségbiztosítást hosszú távú befektetésnek tekinthetjük, amelynek mi magunk vagyunk a kedvezményezettjei. Ha még azelőtt fektetünk az egészségünkbe, hogy bármilyen betegségünk kialakulna, azzal egy egész életre szóló biztosítás gyümölcseit élvezhetjük.

Amennyiben úgy tervezi az egészségbiztosítás megkötését, hogy már most valamilyen egészségügyi problémával küzd, meglehetősen bonyolult olyan egészségbiztosítást találni, amely a már meglévő betegség kezelésének minden költségét magában foglalja, mivel a legtöbb egészségbiztosítás nem fedezi a szerződéskötés előtt kialakult megbetegedések kezelésének költségeit.

Részletek hamarosan