Az egészségbiztosító "egészségbiztosítása"

Blog | 2018

Mennyire stabil? Mi van, ha csődbe megy? – a biztosítókkal kapcsolatos aggályok közül a fizetésképtelenségre vonatkozóak a legerősebbek. Nem teljesen alaptalanul, hiszen, aki a pénzét rábízza egy intézményre, szeretné biztonságban tudni azt és megkapni érte a garanciát. A MediHelp a piacon elérhető kínálatban a legstabilabb háttérrel rendelkezik, a Generali Biztosító által.

Számok a garancia mögött

A több mint 180 éves Generali Csoport 1831 óta a világ 60 országában működik, 70 milliárd euró fölötti éves árbevétellel. 74 ezer alkalmazott, 55 millió ügyfél és külön páholy a világ legfenntarthatóbb vállalatainak Corporate Knights ranglistáján – ez mind a Generali. 2015-ben pedig a Generali volt világszerte az egyetlen biztosítótársaság, amelyet beválasztottak a TOP 50 legokosabb vállalat rangsorába.

Ez a háttere a MediHelp egészségbiztosításoknak és büszkék vagyunk rá, hogy partnereink világszerte élvezhetik a különleges biztonság előnyeit. Olyan cég áll egészségbiztosítási portfóliónk mögött, amely minden területen a fenntarthatóságot és az ügyfélközpontúságot helyezi legfontosabb értékeinek élére.

Generali: ahol a méret tényleg fontos!

Miért garancia a stabilitásra a nagy méret az egészségbiztosítások terén? Minél nagyobb egy biztosító, annál komolyabb befektetésekkel óvhatja és szavatolhatja szolgáltatásai minőségét. A komoly, profi minőségben dolgozó egészségszolgáltatók is csak olyan biztosítótársaságokkal hajlandók együttdolgozni, amelyek képesek megvédeni az ő hírnevüket és öregbíteni renoméjukat. Ehhez kell a stabil pénzügyi háttér.

Az egészséggel kapcsolatos „káresemények” ugyanis rendszerint kiszámíthatatlan és előre nem megjósolható kimenetellel történnek. A gyors és minőségi ellátás feltétele, hogy a biztosítónak ne kelljen hosszú ideig mérlegelnie az ellátásra alkalmas szolgáltatók választásában és ne kelljen a legolcsóbb megoldás kompromisszumával élnie. Életmentő lehet tehát a méret.

Nagy, nemzetközi és biztonságos

A MediHelp - Generali co-branded egészségbiztosítás lehetővé teszi, hogy a nemzetközi szolgáltatási piacon kezeljék a magyarországi partnerek igényeit, kikerülve ezáltal a hazai állami egészségügy korlátait. Elég nagyok vagyunk ahhoz, hogy kitűnő orvosokkal és kórházakkal dolgozzunk, hiszen a Generalival együtt a minőségi szolgáltatásban hiszünk. Nagy, nemzetközi és biztonságos: ez a MediHelp. A partnereknek pedig pontosan erre van szükségük: a fenntartható, kiszámítható minőségre.

Részletek hamarosan