CSOPORTOS BIZTOSÍTÁSOK

A MediHelp International Kft. által kínált csoportos biztosítási csomagok világszínvonalú orvosi ellátást tartalmaznak, amelybe csomagtól függően beletartozhat a fekvő- és járóbeteg-ellátás, a szív- és érrendszeri betegségek, a rák kezelése, de ezen kívül még a transzplantáció és a terhesgondozás is, illetve a sürgősségi betegszállítás.
Munkatársai számára világszerte több, mint 700.000 egészségügyi szolgáltatóhoz biztosítunk hozzáférést. így biztos lehet benne, hogy kollégái betegségük esetén a legkorszerűbb módszerekkel gyógyulhatnak és a lehető leghamarabb újra munkaképesek lesznek. Az általunk kínált biztosítás a Ön cége által kínált lojalitás program fontos elemévé válhat.

A MediHelp International Kft. a biztosítási ügyek rendezésében és a szolgáltatási igények feldolgozásában nyújt támogatást.

A MediHelp International Kft. hosszú évek tapasztalatával kínál megfelelő egészségbiztosítási csomagokat vállalata igényeinek és pénzügyi lehetőségeinek megfelelően.
Az alkalmazottak számától függően kedvezményt biztosítunk.

Az éves biztosítási keret felső határa 975 000 000 forint.

A csoportos biztosítások csomagok magukban foglalják a következő szolgáltatásokat:

  • rutin orvosi vizsgálatok
  • komplex műtétek
  • fejlett képalkotási szolgáltatások
  • fekvő- és járóbeteg ellátás
  • balesetből származó fogászati kezelések
  • rák-, és egyéb rettegett betegségek kezelése
  • szervátültetés
  • sürgősségi betegszállítás és hazaszállítás

További szabályok és előnyök

A vállalati csomag tartalmazhat teljeskörű betegbiztosítást (FMU). A korábban is meglévő betegségek bevonhatók a biztosítási körbe, amennyiben az orvosi adatokat az ajánlaton feltüntetik és a biztosító kockázat elbírálása a biztosítási díj megemelése mellett a kockázatot bevállalja.

A vállalati csomagot a kórtörténet figyelmen kívül hagyásával (MHD) is kérhetik. Amennyiben a cég legalább tíz munkavállalóra köt biztosítást, a meglévő betegségekre is lefedettséget nyújt a csomag a biztosítási díj megemelése mellett.

A folytatólagos személyes orvosi kizárások (CPME) alkalmazhatók olyan vállalat esetében, amely megelőzően meghatározott más biztosítótársasággal már kötött hasonló szerződést. A CPME feltételei alapján a biztosított csoport tagok jelenlegi orvosi kizárásait tovább hozhatják biztosítótársaságunkhoz.

További tájékoztatásért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken: Telefon +361 226 1755 vagy office@medihelp.hu (munkanapokon 09.00 és 17.30 között)

Részletek hamarosan