Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

A MediHelp International fontosnak tartja a koronavírus további terjedésének megelőzését. Ezért cégünk dolgozói 2020. március 16-tól otthonaikból végzik munkájukat, amely zavartalanul folytatódik tovább. A biztosítási szerződésekkel kapcsolatos személyes ügyintézés helyett eddigi elérhetőségeinken emailben és telefonon továbbra is várjuk jelentkezésüket. Megértésüket ezúton is köszönjük!

E-mail cím: office@medihelp.hu  |  Telefonszám (9:00 és 17:30 között): +36 1 226 1755

A MEDIHELP INTERNATIONAL TAVASZI MEGLEPETÉSE ÚJ ÜGYFELEI RÉSZÉRE, KÖZVETLENÜL ÁLTALA KÖTÖTT SZERZŐDÉSEK ESETÉN

Ingyenes COVID-19 Immunológiai diagnosztikai vizsgálat

Tisztelt Leendő Ügyfelünk!

A MediHelp International fontosnak tartja az Ön biztonságát, és a koronavírus további terjedésének megelőzését, ezért, ha 2020.05.01 és 2020.06.15 közötti időszakban az alábbi feltételek szerint új MediHelp nemzetközi egészségbiztosítási szerződést köt, úgy cégünk ingyenes COVID-19 minőségbiztosított immunológiai vizsgálatot biztosít az Ön számára.

Feltételek:

  • A szerződő a szerződés megkötését a www.medihelp.hu/kerjen-ajanlatot/ oldalon történő ajánlatkéréssel kezdeményezi.
  • Az új MediHelp nemzetközi egészségbiztosítási szerződés szerződő általi aláírásának dátuma a 2020.05.01 és 2020.06.15 közötti időszakra esik és a szerződés érvényesen létrejön. Nem minősül új biztosítási szerződésnek a már érvényben lévő szerződés módosítása, átdolgozása, megújítása.
  • A biztosítási szerződés keretében választott biztosítási csomag Azure, Cobalt, Admiral vagy Royal.
  • A szerződés önrész nélküli és/vagy létszám kedvezmény nélküli (kivétel: családi kedvezmény) biztosítás.
  • A biztosítási szerződés további biztosításközvetítő közbeiktatása nélkül, közvetlenül a MediHelp International közreműködésével kerül megkötésre.

A diagnosztikai vizsgálatra vonatkozó részletek:

  • A MediHelp International egy COVID-19 IVD immunológiai diagnosztikai vizsgálatot biztosít 35.000Ft értékben a fenti feltételek szerint kötött biztosítási szerződésben megnevezett minden 18. életévét betöltött biztosított részére.
  • A diagnosztikai vizsgálat költségét a MediHelp International közvetlenül fizeti a vizsgálatot végző klinika részére.
  • A MediHelp International az immunológiai vizsgálat költségének fedezetére vonatkozó dokumentumot az új szerződés kötvényesítését követően a biztosított nevére szólóan, a szerződő e-mail címére küldve bocsátja rendelkezésre.
Részletek hamarosan