Álláslehetőségek a MediHelp

Szeretné karrierjét a MediHelpnél felvirágoztatni?

Véleménye szerint melyik a könnyebb: egy királynál elérni, hogy azt gondolja magáról, hogy földműves, vagy egy földművesből királyt faragni? Ha tudja a helyes választ, önéletrajzát is csatolva küldje el számunkra.

Munkaköri beosztás

Senior Key Account Manager

Karrierpolitika a MediHelpnél

Jóllehet a jelentkezők körében a MediHelp toborzási folyamata nagyon szigorúnak tűnik az alapos és részletes kiválasztási eljárás miatt, a sikeres pályázó előtt azonban hosszú távú és gyümölcsöző lehetőségek várnak vállalatunknál.

A MediHelp olyan munkatársakat keres, akik karriert szeretnének befutni. Olyan kiváló szakembereket keresünk, akiknek terveik vannak a szakmai előmenetelükkel kapcsolatban, vagy az egészségbiztosításban képzelik a jövőjüket, még ha ennek az útnak most a legelején járnak is. A MediHelp részéről arra számíthat, hogy a vállalat befektet az Ön szakmai előmenetébe és olyan közös jövőt igyekszik formálni, amely egyrészt az Ön karrierjének a története, másfelől pedig a mi életünké is, vagyis a közös növekedést és fejlődést szolgálja.

Meglátásunk szerint a munka és a karrier közötti különbség a személyes fejlődésben rejlik. A sikeres előrehaladást a kemény munkával elért célok adják, amelynek eredményeképpen a szakértelem és a munkahelyi megbecsülés szintje is növekszik, és ettől válik egy munkavállaló sikeressé.

Részletek hamarosan