Tisztelt Ügyfeleink, Partnereink!

A MediHelp International fontosnak tartja a koronavírus további terjedésének megelőzését. Ezért cégünk dolgozói 2020. március 16-tól otthonaikból végzik munkájukat, amely zavartalanul folytatódik tovább. A biztosítási szerződésekkel kapcsolatos személyes ügyintézés helyett eddigi elérhetőségeinken emailben és telefonon továbbra is várjuk jelentkezésüket. Megértésüket ezúton is köszönjük!

E-mail cím: office@medihelp.hu  |  Telefonszám (9:00 és 17:30 között): +36 1 226 1755

Levél az Elnöktől

Zahal Levy

Tulajdonos, MediHelp International

Büszkék vagyunk a sikerünk zálogát jelentő ügyfeleinkre, munkatársainkra és partnereinkre, akiknek köszönhető, hogy a MediHelp piacvezetővé vált az egészségbiztosítás és egészségügyi segítségnyújtás területén.

Értékeink és vállalati kultúránk középpontjában az ember áll. Ez tükröződik vissza az ügyfeleinknek nyújtott kiváló szolgáltatásban, alkalmazottaink szakmai fejlődésében, valamint a világ vezető biztosítótársaságaival és támogató partnereinkkel kialakított kiváló kapcsolatokban.

Előfordulhat, hogy azért kereste fel honlapunkat, mert azt fontolgatja, hogy szerződést köt velünk, vagy esetleg a karrierjét vállalatunknál képzeli el. Bármi is legyen látogatásának oka, biztosíthatom arról, hogy ha egyszer belépett a MediHelp International világába, többé nem kívánkozik el innen.

Szeretettel várjuk, hogy csatlakozzon hozzánk! Nem fogja megbánni.

Zahal Levy
Részletek hamarosan