Magán egészségbiztosítás

A nemzetközi magán egészségbiztosítássalnyugodtak lehetünk afelől, hogy amennyiben gyógyászati ellátásra szorulnánk, annak költségei már rendezve vannak. A MediHelp International egészségbiztosításávalmentesít minket az alól, hogy az orvosi ellátás teljes költségét magunknak kell állnunk.

Magán egészségbiztosítás

Mi a magán egészségbiztosítás és hogyan tehetünk rá szert?

A MediHelp International havi díjfizetéssel köthet biztosítást, amelyet részben vagy teljes egészében a munkáltató állhat. Amennyiben a munkáltatóján keresztül nem élvez biztosítást, egyéni MediHelp egészségbiztosítást köthet az Ön és családja számára.

A MediHelp egészségbiztosítás nemcsak a váratlan esetekre nyújt lefedettséget (pl.: egy esetleges baleset vagy vészhelyzet), hanem olyan megelőzést szolgáló ellátást is magában foglal, mint az éves orvosi vagy mammográfiai vizsgálat.

Fedezze fel a MediHelp egészségbiztosítási csomagokat, amelyek magukban foglalhatják akár a vényköteles gyógyszereket, a szemészeti és fogászati ellátást is!

Az egészségügyi biztosítás minden fejlett európai országban alapvető szükségletté vált.. Miénk a saját magunk, családtagjaink és a munkatársaink egészsége iránti felelősség.

Büszkék vagyunk arra, hogy a MediHelp International Európa-szerte fontos és elismerten vezető szerepet tölt be az egészségügyi megoldások területén, és Romániában, Magyarországban, valamint Bulgáriában rendelkezik helyi irodával. A MediHelp elkötelezetten képviseli vállalati értekeit, amelybe beletartozik a magas színvonalú ügyfélszolgálat és az ügyfelek bizalmas módon történő kiszolgálása.

A MediHelp International-nek a Generali val együttműködésben kínált egészségbiztosítási csomagjai hozzáférést biztosítanak bármely kórház vagy klinika szolgáltatásaihoz Európában és a világban bármely pontján. Válassza ki az Ön és családja számára a legmegfelelőbbet a nemzetközi lefedettséget nyújtó, alábbi öt egészségbiztosítási csomagunk közül: Blue, Azure, Cobalt, Admiral és Royal!

Magán egészségbiztosítás nemzetközi lefedettséggel – nemzetközi orvosi szabványok

Amikor az Ön vagy szeretteinek egészsége van veszélyben, a lehető megmagasabb szintű orvosi ellátásra és gyógyászati technológiára van szükség. A MediHelp International egészségbiztosítási csomagjai kórházi ellátást biztosítanak az Ön számára a világ bármely pontján. Ezen kórházak legtöbbje szerződéses kapcsolatban áll a biztosítótársasággal, így a költségek elszámolhatóak. Ha az Ön által kiválasztott kórház nem szerepel az elszámolhatósági szerződést kötött kórházak listáján, akkor is vállaljuk a közvetítést a közvetlen fizetési kötelezettségnek a biztosító felé történő elszámolásával kapcsolatban.

Magán egészségbiztosítással nyugodtak lehetünk az orvosi ellátásunk felől

Abban a sajnálatos esetben, ha valamilyen egészségi problémával nézünk szembe, a kórházi és egyéb kezelési költségek anyagi terhet jelenthetnek, különösen, ha a kezelésre külföldön kerül sor. A MediHelp International egészségbiztosítása olyan súlyos betegségek kórházi ellátásának és kezelésének a költségeit is lefedik, mint a rákos vagy krónikus megbetegedések, vagy akár a szövet- és szervátültetés, amely normál esetben meglehetősen költséges beavatkozás.

A magán egészségbiztosítás hosszú távú befektetésnek számít

A magán egészségbiztosítást hosszú távú befektetésnek tekinthetjük, amelynek mi magunk vagyunk a kedvezményezettjei. Ha még azelőtt fektetünk az egészségünkbe, hogy bármilyen betegségünk kialakulna, azzal egy egész életre szóló biztosítás gyümölcseit élvezhetjük.

Amennyiben úgy tervezi az egészségbiztosítás megkötését, hogy már most valamilyen egészségügyi problémával küzd, meglehetősen bonyolult olyan egészségbiztosítást találni, amely a már meglévő betegség kezelésének minden költségét magában foglalja, mivel a legtöbb egészségbiztosítás nem fedezi a szerződéskötés előtt kialakult megbetegedések kezelésének költségeit.

Részletek hamarosan