Társasági csomagok

A MediHelp International által kínált vállalati biztosítási csomagok világszintű orvosi ellátást tartalmaznak, amelybe beletartozik a fekvő- és járóbeteg-ellátás, a szív- és érrendszeri betegségek, a rák kezelése, de ezen kívül még a transzplantáció és  a terhesgondozás is, a balesetből származó fogászati kezelések, illetve a sürgősségi betegszállítás.
Munkatársai és családja számára világszerte több, mint 425.000 orvoshoz biztosítunk hozzáférést.

A MediHelp International a biztosítási ügyek rendezésében és a kérelmek feldolgozásában nyújt támogatást.

Cégek, vállalatok az egészségbiztosítást adó- és járulékmentesen adhatják munkavállalóiiknak a mindenkori bruttó minimálbér 30 százalékáig, valamint költségként is leírható. Jelenleg ez az összeg több mint évi 450 000 Forint adómentes juttatást jelenthet.
A MediHelp International egészségbiztosító hosszú évek tapasztalatával kínál megfelelő egészségbiztosítási csomagokat a vállalata igényeinek és pénzügyi keretének megfelelően.
Az alkalmazottak számától függően kedvezményt biztosítunk.

Az éves biztosítási keret felső határa 975 000 000 forint.

A vállalati csomag magában foglalja a következő szolgáltatásokat:

  • rutin orvosi vizsgálatok
  • komplex műtétek
  • fejlett képalkotási szolgáltatások
  • fekvő- és járóbeteg ellátás
  • balesetből származó fogászati kezelések
  • rák-, és egyéb rettegett betegségek kezelése
  • szervátültetés
  • sürgősségi betegszállítás és hazaszállítás

További szabályok és előnyök

A vállalati csomag tartalmazhat teljeskörű betegbiztosítást (FMU). Feláras szolgáltatással a korábban is meglévő betegségek is bevonhatók a biztosítási körbe, amennyiben az orvosi adatokat a jelentkezési lapon feltüntetik.

A vállalati csomagot a kórtörténet figyelmen kívül hagyásával (MHD) is kérhetik. Amennyiben legalább tíz munkavállalóra köt biztosítást, a meglévő betegségekre is lefedettséget nyújt a csomag.

A folytatólagos személyes orvosi kizárások (CPME) alkalmazhatók olyan vállalat esetében, amely megelőzően más biztosítótársasággal már kötött hasonló szerződést. A CPME feltételei alapján a biztosított csoporttagok jelenlegi orvosi kizárásait tovább hozhatják biztosítótársaságunkhoz.

 
További tájékoztatásért lépjen velünk kapcsolatba az alábbi elérhetőségeken: Telefon +361 226 1755 vagy office@medihelp.hu (munkanapokon 09.00 és 17.30 között)

Részletek hamarosan